top of page

lör 21 jan.

|

Gamla Stans Deckarbokhandel

Möt författaren Aron Olnafors - Boksignering

Mingla med författaren, drick bubbel och passa på att få en bok signerad

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Möt författaren Aron Olnafors - Boksignering
Möt författaren Aron Olnafors - Boksignering

Tid och plats

21 jan. 2023 14:00 – 22 jan. 2023 16:00

Gamla Stans Deckarbokhandel, Prästgatan 9, 111 29 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Ny humoristisk deckare av Aron Olnafors

”Dödens verk” är den åttonde detektivromanen av författaren Aron Olnafors. Boken utspelar sig i huvudsakligen på det statliga Handläggningsverket. Ett verk som har som ambition att lägga all statlig handläggning inom sina väggar. Här sker naturligtvis ett och annat märkligt dödsfall. I boken dyker deckartrion Severin C. Brattenskiöld, Erik Gyllenberg samt landshövdingen upp. Kommer de att lösa mordgåtan?Dödens verk är inte bara en humoristisk deckare utan också en drift med den statliga byråkratin.

Röster om Olnafors tidigare böcker:

”Se här en riktig pärla! En pusseldeckare av den gamla, hederliga skolan i härlig Bo Baldersson-stil och med en mycket stor glimt i ögat.” Anna Rask, Tidskriften Senioren om Mord med sjöutsikt

”Det här är naturligtvis ren och skär underhållning, och det är inte att förakta. Tvärtom är det extremt njutbart, en stunds mysig kriminalitet med den f d bankdirektören och hans vänner.” Nisse Scherman, DAST, ledamot av Deckarakademin om ”Mord mot alla odds”

”Obeskrivligt underhållande och redan nu en svensk litteraturklassiker.” Per Tviksta, VLT om ”Döden väntar på värdshuset”

”Det är verkligen glädjande att det fortfarande finns några få här i landet som, vill, vågar och kan skriva genuint underhållande deckare, utan att ge avkall på intrigen och miljöförankringen” Ulf Durling, författare och ledamot av Svenska Deckarakademin om ”Döden väntar på värdshuset”

Dela detta evenemang

bottom of page