top of page

fre 17 mars

|

Gamla Stans Deckarbokhandel

Möt författaren Erik Ehrnst - Boksignering

Boksläpp för "Kodord Carrara". Mingel & bubbel.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Möt författaren Erik Ehrnst - Boksignering
Möt författaren Erik Ehrnst - Boksignering

Tid och plats

17 mars 2023 16:30 – 18:30

Gamla Stans Deckarbokhandel, Prästgatan 9, 111 29 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Hemligheter och mord. I Kodord Carrara blir spänningen stor när advokatbyrån Steiner ska utreda information från en visselblåsare.

En visselblåsare kontaktar advokatbyrån Steiner angående misstänkt förskingring på ett stort företag inom Stockholm stad. Det blir startskottet för en kedja av händelser med oanade konsekvenser. Den information som byråns vd Bruno Beckman får är det någon som absolut vill hålla hemlig.

Laura Moretti, som befinner sig i Italien efter de traumatiska upplevelserna året innan, blir kontaktad av Bruno Beckman som vill ha hjälp att hitta en kvinna som tidigare arbetat på företaget och som förhoppningsvis kan bistå med ovärderlig information.

Snart har de alla dragits in i en livsfarlig härva av korruption, lögner och maktmissbruk. Berättelsen rör sig genom trånga italienska gränder och i väl beskrivna Stockholmsmiljöer. Oanade vändningar och spänning till slutet. Vem kan man lita på?

Sagt om ljudboken Carrara: ”En spännande och bra feelgood-deckare där poliserna faktiskt spelar birollen, vilket känns uppfriskande! Boken är språkligt välskriven och Erik Ehrnst har lyckats få med det mesta, till och med lite matinspiration.” – Charlotte Busarve

Dela detta evenemang

bottom of page