top of page

tors 25 maj

|

Gamla Stans Deckarbokhandel

Möt författaren Johan Elfner

Välkommen på lite bubbel & mingel när Johan Elfner signerar sin senaste deckare.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Möt författaren Johan Elfner
Möt författaren Johan Elfner

Tid och plats

25 maj 2023 17:00 – 19:00

Gamla Stans Deckarbokhandel, Prästgatan 9, 111 29 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Tredje och sista delen i trilogin om  Maria Berg. Med samma fart och oförutsägbarhet som i tidigare böcker löper  intrigerna över flera länder – Sydafrika,  Mauritius, Amsterdam och Portugal. Maria Berg försöker komma fram till vilken  väg hennes framtid ska ta. Vingård i Sydafrika?  Styrelseuppdrag i London? Leva livet på Silverkusten i Portugal? När hon hjälper Eduardo med  ett uppdrag som hans detektivfirma har åtagit  sig dras hon oväntat in i ett drama på liv och död.  Jan Berg dyker upp igen. Med minnesförlust och  omvänd personlighet. Men vad händer om det  uppdagas att han lever? En katastrof smyger sig  allt närmare.

När George Janzons företagssatsning på Mauritius går om intet, och han dessutom blir internationellt efterlyst, kastar han sig in i ett vågat försök  att komma undan, och en kedja av händelser sätts  igång.  I Bedragerskans vågspel kan allt hända och  förutsättningarna omkullkastas gång på gång.  Tredje fristående delen i trilogin om Maria Berg  – en rafflande upplösning. Läsning som lockar  till både skratt och nagelbitning. 

JOHAN ELFNER har gett ut flera böcker, för  både vuxna och barn, bland annat vuxenromanen Svärmor samt kapitelböckerna om Monsterstationen för 9-12 år

Dela detta evenemang

bottom of page