top of page

lör 21 maj

|

Gamla Stans Deckarbokhandel

Möt författaren Katarina Bivald

Katarina Bivald gjorde internationell succé med sin debutroman ”Läsarna i Broken Wheel rekommenderar” som såldes till 29 länder, låg på New York Times bästsäljarlista, valdes ut i Richard & Judy Book Club i Storbritannien och vann Årets debut på den franska litterära festivalen Saint-Maur en Poche.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Möt författaren Katarina Bivald
Möt författaren Katarina Bivald

Tid och plats

21 maj 2022 13:00 – 15:00 CEST

Gamla Stans Deckarbokhandel, Prästgatan 9, 111 29 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Morden i Great Diddling - Ny bok av Katarina Bivald

En hyllning till Agatha Christie, Morden i Midsomer och alla andra charmiga deckare som förenar engelska pubar, konstiga byoriginal, scones och böcker med ond, bråd död. Den svenska författaren Berit Gardner har dragit sig tillbaka till en stuga i Cornwall för att bota sin skrivkramp. 

I en nedgången by långt från idylliska kustcaféer och turister hoppas hon finna lugn och ro, men när ett mord sker på en tebjudning med de udda byborna blir det precis tvärtom. Kommissarie Ian Ahmed vid Devon & Cornwall-polisen får ansvaret för utredningen. Han är fast besluten att hitta gärningsmannen innan fler mord sker. Byborna vill däremot utnyttja dådet för att locka dit turister, och Berit Gardner är snart indragen i både byintriger och mordutredning.

Dela detta evenemang

bottom of page