top of page

sön 22 jan.

|

Gamla Stans Deckarbokhandel

Möt författaren Marianne Cedervall - Boksignering & mordgåta

Marianne Cedervall släpper sin nya bok "I gryningen andas inget". Kom & mingla med författaren, var med och tävla genom att lösa ett nyskrivet mordmysterium och njut av en avkopplande Söndag hos oss på Deckarbokhandeln. OBS! Vill du lösa mordgåtan behöver du anmäla dig på bokningslänken nedan.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Möt författaren Marianne Cedervall - Boksignering & mordgåta
Möt författaren Marianne Cedervall - Boksignering & mordgåta

Tid och plats

22 jan. 2023 15:00 – 17:00

Gamla Stans Deckarbokhandel, Prästgatan 9, 111 29 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

I gryningen andas inget

Det blåser nya vindar för Anki Karlsson på Gotland. Vännen och mångårige vapendragaren Tryggve har tröttnat på livet som änkling och begett sig till fastlandet för att träffa en dam han fått kontakt med via annons. Anki vaktar hunden Putte åt honom och har själv fullt upp med att planera en långritt för en större grupp, men hur hon än försöker låtsas att det inte gör något att Tryggve längtar efter (annat) damsällskap, känns det ändå lite motigt.

Så fort Tryggve och hans sällskap är tillbaka och långritten är i gång blir det uppenbart att några av deltagarna har ett extra gott öga till varandra medan andra knappt står ut i varandras närhet. Allt ställs på sin spets när en deltagare en morgon hittas död på stranden. Kort därefter försvinner en annan i sällskapet.

Anki och Tryggve får lägga privatlivet åt sidan för att inleda sina egna undersökningar, men inser snart att de måste gå mycket försiktigt fram.

Frågan är om alla deltagarna i långritten varit helt ärliga med vilka de är och var de kommer ifrån. Är Tryggves nya kvinna verkligen den hon utger sig för att vara? Vad har hänt mannen som försvunnit? Och vem är mördaren?

I gryningen andas inget är den sjätte boken i hennes populära Gotlandsbaserade feelgood-deckarserie om mysterielösarduon Anki och Tryggve.

Dela detta evenemang

bottom of page