top of page

lör 02 dec.

|

Musikvalvet Baggen

Bokrelease - Syndabot

Kom och fira med oss. Nu släpper vi Syndabot, en pusseldeckare anno 1894 som bygger på verkliga händelser. Det går en seriemördare lös i Gamla Stan....

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Bokrelease - Syndabot
Bokrelease - Syndabot

Tid och plats

02 dec. 2023 14:00 – 16:00

Musikvalvet Baggen, Svartmangatan 27, 111 29 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Där Gamla Stan möter Whitechapel.Här befinner sig detektivkonstapel Emanuel Liljefelt i sin jakt efter såväl huvudstadens mördare som nästa karriärsteg.

Drivhjulen i Sveriges industrialisering har precis börjat rotera. Människor söker sig till Stockholm från landsbygden för att finna arbete; en del för att överleva, andra för att göra karriär. Liljefelt tillhör de senare. Ekonomin är inget bekymmer för honom sedan han har gift sig med köpmansdottern Maria. Nej, för honom ligger utmaningarna i att både överlista de brottslingar som han trotsar i sitt yrke, och att hävda sig på en destruktiv arbetsplats mitt i en stad och en värld som riskerar att förändras i en allt hänsynslösare takt.

Som ett grymt symtom för stadens skoningslöshet börjar en serie kvinnor falla offer för en bestialisk mördare som lurar om natten. Tillsammans med sin kollega Severin tar Liljefelt upp kampen med mördaren, och snart inser de att det inte är alldeles självklart att de har vad som krävs för att besegra sin fiende.

Och är det förresten endast en fiende som dväljs i skuggorna?

Under ett par timmar får du ta del av de historiska fakta som ligger till grund för romanen, mingla med författarna (Anders Danell & Tomas Lönn) samt ta dig något gott att dricka i baren. Kom i tid!

P.s Glöm inte att du måste anmäla dig här på hemsidan för att delta i vårt evenemang som är kostnadsfritt.

Dela detta evenemang

bottom of page