top of page

lör 11 juni

|

Lady Hamilton Hotell

Föreläsning med Kerstin Bergman & Afternoon Tea

Kom och lyssna till deckarexperten Kerstin Bergman från Deckarakademin som föreläser på temat "Pusseldeckare - Där de små grå cellerna sätts i arbete". Afternoon Tea ingår i priset. Plats: Lady Hamilton Hotell. Pris: 385 kr. Klicka på knappen nedan för att boka din plats på vårt event.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Föreläsning med Kerstin Bergman & Afternoon Tea
Föreläsning med Kerstin Bergman & Afternoon Tea

Tid och plats

11 juni 2022 16:00 – 18:00

Lady Hamilton Hotell, Storkyrkobrinken 5, 111 28 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Pusseldeckare - Där de små grå cellerna sätts i arbete

Deckarexperten Kerstin Bergman berättar om pusseldeckaren. Vad är egentligen typiskt för en pusseldeckare? Vem skriver pusseldeckare och hur har genren utvecklats fram till idag?

Kerstin Bergman är litteraturvetare, deckarrecensent och medlem av Svenska deckarakademin. Hon har skrivit en stor mängd artiklar och flera böcker om deckare. Som skribent och föreläsare inom deckarområdet driver hon företaget CrimeGarden och bloggar om deckare på crimegarden.se. Numera är hon även verksam som deckarförfattare och har skrivit de pusseldeckarinspirerade "Oskuld och oleander" (2020) och "Förgätmigej" (2021, båda utgivna på Southside Stories förlag).

Vi håller till på Lady Hamilton Hotell i Gamla Stan och biljetterna som duköper på vår hemsida kostar 385 Kr. I priset ingår Afternoon Tea.

Biljetter

  • Afternoon Tea & Föreläsning

    I biljetten ingår plats vid reserverat bord, Afternoon Tea och naturligtvis föreläsningen.

    385,00 kr
    +9,63 kr serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page