top of page

lör 11 maj

|

Gamla Stans Deckarbokhandel

Möt författaren Dan Buthler

Boksignering & bubbel. Varmt välkomna!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Möt författaren Dan Buthler
Möt författaren Dan Buthler

Tid och plats

11 maj 2024 13:00 – 15:00

Gamla Stans Deckarbokhandel, Prästgatan 9, 111 29 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Gabriel Creuz är det yngsta barnet av tre i en adlig släkt. Det betyder att hans storebror kommer att bli ny friherre efter deras åldrande far. Gabriel har därför valt en bana som advokat och allt är på väg åt rätt håll när han en dag blir arresterad för bedrägerier som han är helt oskyldig till. Bevisen är dock överväldigande och han döms till ett långt fängelsestraff.

När han släpps är hela hans tillvaro i spillror och han känner inte att han har något kvar att leva för. Då dyker hans gamla flickvän upp med ett underligt erbjudande. I utbyte mot att förstöra en annan mans liv erbjuds Gabriel en ny chans till ett anständigt liv. Trots sina moraliska betänkligheter så accepterar han och får ett nytt mål. Han måste ta reda på vad det var som hände. Vem satte dit honom och varför?

Sanningen visar sig vara större och farligare än han någonsin hade kunnat föreställa sig och snart handlar det inte om att hämnas, utan om att överleva.

Dan Buthler föddes 1965 i Rønne, Danmark. Han debuterade som författare 2007 med spänningsromanen Mord.net, skriven tillsammans med Dag Öhrlund, och har sedan dess skrivit flera mycket populära spänningsserier. Hans senaste spänningsserie Alex Storm, skriven tillsammans med Leffe Grimwalker, nominerades till Storytel Awards och har sålt i över 200 000 exemplar. Rök utan eld är Dan Buthlers första roman skriven på egen hand.

Dela detta evenemang

bottom of page